Bestuursweekend 2023

Na de eerste week van het academiejaar zijn wij, het bestuur, op pad gegaan richting Groningen voor het jaarlijks bestuursweekend. Na 5(!)uur rijden kwamen we aan op Manege Lipizza waar we vrijdag en zaterdag hebben overnacht in de kantine. Op vrijdag hadden we een geslaagde bonte avond, het ging van dansen en zingen tot een quiz om elkaar beter te leren kennen. Zaterdag stonden we vroeg op om te helpen met het buitenzetten van de paarden en stallen klaarmaken. Hierna zijn we gaan kanoën, hebben we geluncht en vervolgens kort vergaderd om weer vol goede zin een buitenrit te maken! Nadien hebben we ons klaargemaakt, inclusief douchen in de spuitplaats van de manege ;), en zijn we uit eten geweest bij The Ranch een restaurantje helemaal in Western thema. Vervolgens was er een thema-avond waar iedereen als zijn favoriete film verkleed ging met een bijbehorende cocktail. Zondag stonden we weer vroeg op om pannenkoeken te bakken en weer te helpen met de paarden, hierna gingen we op pad richting de Beekse Bergen. Hier hebben we in het park Crazy 88 gedaan in teams. Hier zijn heel veel leuke filmpjes en foto’s gemaakt en hebben we vooral heel veel gelachen. Daarna was het tijd om verder richting huis te rijden (niet zonder een stop bij de Mc Donalds natuurlijk). 

Het weekend was een hele leuke start van dit nieuwe academiejaar en we kijken als bestuur heel erg uit naar wat de rest van het jaar te bieden heeft!

Ten slotte willen we de familie Prins van de Manege Lipizza heel erg bedanken voor hun gastvrijheid en natuurlijk Iris, Bo en Henny voor het organiseren van dit geslaagde weekend!