Dracarys

Dracarys is een wel heel speciale jongen, hij is namelijk het eerste IVF veulen van Europa! Dracarys, door ons ook wel Draakje genoemd, is op de faculteit geboren en is tevens Tipsy haar eerste veulen. Zijn specialiteiten zijn spelen en de piste rondrennen tot hij helemaal uitgeput is. Hier laat hij ook vaak zien hoe stoer en dapper hij is. 

Whiskey’s Willow

Whiskey is een mooie bonte merrie en is geboren op de faculteit, als dochter van Tequila. Ze heeft een zeer lief en aanhankelijk karakter maar toont soms ook graag wel eens wat van haar moeders streken tijdens het spelen. Whiskey wordt heel erg graag geknuffeld en zoekt aandacht bij iedereen die voorbij loopt.

Tequila

Tequila is de dochter van Venise en is hier op de faculteit geboren. Ze is een grote pittige merrie en houdt haar verzorgers goed alert. Ze moet nog veel leren maar met veel geduld en aandacht komt dat allemaal goed. Ze staat graag met Tipsy omdat deze twee met elkaar zijn opgegroeid. 

In september 2022 is Tequila bevallen van haar eerste veulentje, Whiskey’s Willow. 

Tipsy

Tipsy is bij ons op de faculteit gekomen toen ze enkele maanden oud was. Ze heeft Quarter bloed en door haar speciale kleur is het echt een plaatje om te zien. Ze is heel leergierig en is echt een genot om mee te werken. Tipsy is ook graag een beetje sassy en speelt graag met alles wat ze tegenkomt. Iedereen die met Tipsy werkt, wordt op slag verliefd op deze lieve merrie.

Rhum smoking gin

Ook wel Roomer of Gini genoemd. Ze is geboren op de faculteit en is de dochter van Fientje. Ze doet het liefste alles met haar halfzusje Quickster, maar ook alleen staat ze dapper haar mannetje. Ze leert heel snel dingen en wordt daarnaast graag gepoetst. Door haar lieve koppie krijgt ze veel gedaan bij haar verzorgers en dat weet ze ook perfect te doen door af en toe wat kattenkwaaltjes uit te halen.

Quickster’s Delight

Quickster is onze mooie schimmel en halve arabier. Ze is geboren op de faculteit en is een dochter van Fientje. Quickster heeft een zeer vriendelijk karakter en is vooral dol op eten. Ze gaat graag met haar halfzusje Gini op pad en ook op de weide zijn de twee niet bij elkaar weg te houden. 

Ramona

Ramona is een pittige merrie met veel karakter. Ze is in het begin wat afwachtend maar eenmaal ze je kent, zal ze steeds meer uit haar schulp komen. Ze zal veel waarde hechten aan haar verzorgers en is dan een echte lieverd. 

Lucky

Lucky haar volledige naam is Lucky girl en dat is ook echt wat ze uitstraalt. Ze is een mooie vosse merrie met duidelijke quarter bloedlijnen. Het is een heel lief, aanhankelijk en werkwillig paard. Haar verzorgers zijn echt ‘lucky’ met haar!

Vlekje

Vlekje is onze mooie grote dressuurmerrie. Vlekje heeft nogal een (sterke) eigen wil maar eenmaal ze je leert kennen, zal ze zeer hard voor je willen werken. Ze heeft hele mooie gangen die ze dan ook graag voor iedereen showt. Daarnaast maakt ze hele mooie poses zowel binnen als buiten en kan ze enorm genieten van alle aandacht.

Venise

Venise is een mooie Franse draver. Ze is een super lieve merrie die soms wat onzeker kan zijn, maar naarmate je haar beter leert kennen, haar vertrouwen kan geven, zal ze steeds zekerder worden en zal ze echt voor je door het vuur gaan. Ze kijkt graag altijd even de kat uit de boom en gaat graag met een ander paard op stap. Ze geniet van aandacht en van een lekkere poetsbeurt.

In 2019 heeft ze een veulentje gehad, Tequila.