Lancel

Lancel is een grote jonge ruin. Hij wordt graag gepoetst en maakt al grote stappen in het werk. Zijn verzorgers hebben hun handen vol met hem, maar met zijn lieve grote ogen maakt hij alles weer goed. Hij heeft een zeer lief karakter en bloeit uit tot een leergierig en werkwillig paard.

Newt

Newt houdt van kriebeltjes en aandacht, maar hij is nog jong en barst van energie. Deze ruin heeft ook nog flink wat te leren en daar gaan we al te graag mee aan de slag!

Maxie

Maxie is een jonge ruin met een zachtaardig karakter. Hij is pas net op de faculteit en moet nog veel leren maar door zijn nieuwsgierigheid gaat dit snel!

Bagada

Beertje is een echte knuffelaar. Ze wordt enorm graag gepoetst en geknuffeld. Daarnaast is ze zeer leergierig en leert ze makkelijk nieuwe dingen aan. Ook lekker naar buiten en gras eten is een grote hobby van haar.

Dino

Dino is onze knappe Spaanse ruin. Het is een prachtig paard om naar te kijken met zijn elegante gangen en spaanse beenbewegingen. Dino is 1 bom energie en gaat heel graag aan het werk. Hij is ontzettend leergierig en hecht zich snel aan zijn verzorgers. Dino is daarnaast ook zeer nieuwsgierig, zit graag overal aan en speelt ermee. Met hem kun je ontzettend lachen en hij heeft veel verzorgers die stapelgek op hem zijn.

Ladiva (‘Diva’)

Diva doet haar naam zeer zeker eer aan. Als oudste merrie op inwendige steelt ze de show met haar knappe looks. Tijdens het lopen toont ze daarnaast ook haar prachtige gangen als een ware volbloed. Ze is een echte dame met veel karakter. Ze geniet van knuffelen en aandacht maar gaat ook graag aan de slag.

Paulino

Ook wel Pino of Polleke genoemd, is een sterke bruine Franse draver. Hij is een karaktervol paard die enkele kattenkwalen tot een niveau van perfectie heeft uitgewerkt. Buiten zijn streken om is het een zeer lief en braaf paard. Hij gaat graag aan het werk en voor eten doet hij alles.

Rosito

Rosito is de ultieme knuffelpony. Vroeger heeft Rosito polo gespeeld en is hij na de sport bij ons terechtgekomen. Hij heeft het liefste karakter wat je je maar kan bedenken en is daardoor een duidelijke favoriet op de dienst. Hij gaat heel graag aan de slag voor je en leert zeer snel nieuwe dingen.