Charmeur

Charmeur is onze nieuwste aanwinst op de afdeling heelkunde! Hij moet nog veel leren maar hij heeft veel toegewijde verzorgers die hem daar goed bij helpen. Charmeur is slechtziend, hierdoor is hij over het algemeen wat voorzichtiger. Deze lieve jonge schimmel zal ongetwijfeld ontpoppen tot een echte eyecatcher!

Chacci

Chacci is een jonge en zeer dappere ruin. Ondanks dat hij nog zo jong is en niet veel kent, gaat hij graag op avontuur en wilt hij heel graag leren. Daarnaast is hij een echte knuffelaar en kriebelt hij je graag terug als bedankje.

Whisperer

Whisperer (ook wel Whispie) heeft in zijn jonge jaren in de sport gelopen en is daardoor ook een zeer brave leermeester. Hij is een ontzettend slim paard die heel graag nieuwe dingen leert en dit ook zeer snel oppakt! Hij werkt heel graag maar geniet ook enorm van een lekkere poetsbeurt! Whispie is echt een enorme lieverd en vindt alle aandacht geweldig. De trouwe verzorgers kunnen ook een begroeting verwachten als je de gang op komt. Een ultieme allemansvriend dus!